RCLC Meets 9-11 A.M. In Española Friday

RCLC News:

The Regional Coalition of LANL Communities (RCLC) meets 9-11 am., Friday in the Española City Chambers at 405 N. Paseo de Oñate in Española.

The agenda includes:

Call to Order by Mayor Alice Lucero – 9 a.m.

Confirmation of Quorum 

Approval of Agenda

Approval of Meeting Minutes – 9:15 a.m. 

Discussion/Action Items (1 hr 20 min) 9:15-10:35 a.m.

  • New Mexico Congressional Delegation Updates (5 mins) 9:15-9:20 a.m.
  • Presentation by Pete Maggiore, Asst. Manager Environmental Projects Office (30 mins) 9:20-9:50 a.m.
  • Presentation by Carole Rutten, Deputy Director of LANL Community Programs Office (30 minutes) 9:50-10:20 a.m.
  • Action – Review/Approve of Documents (10 minutes) 10:20-10:35 a.m.
  • Review Board Member Dues Plan (5 mins)
  • Review/Approve 2015 Regional Coalition of LANL Communities Work Plan (5 mins)

Review of RCLC Financials (5 mins)

Meetings at a Glance (5 mins) 10:35-10:40 a.m. 

Public Comment (20 mins) 10:40-11 a.m.

Adjournment – 11 a.m.

CSTsiteisloaded